Fűthető önitató PROFI50

 • Állapot: Új
 • Szín: zöld
 • Típus: itató
 • Hálózati (230 V) és gyenge (24 V) áramról üzemeltethető fűthető csészés önitató.

  Kiváló ár/érték arányú fűthető önitató termék. Szarvasmarhák és lovak számára ideális felépítés. Az állatok könnyedén megtanulják a csőszelep használatát. Elegendő az orrukkal megnyomni az önitató szelepét, és máris feltöltődik az itató edénye.

  A fűtőszálaknak köszönhetően akár mínusz 20 Celsius-fokos hidegben sem fagy be az itatócsésze, illetve az itatóhoz vezető vízvezeték cső. Különálló önitató csésze fűtéssel, és külön 2 méteres vízvezetékcső fűtőkábellel rendelkezik. Energiatakarékossági célokból automata termosztáttal van ellátva.

  A fűthető önitató felső és alsó vízbekötéssel is használható, a csatlakozás 1/2" colos. A jól bevált PROFI 50 fűthető itatókhoz teljes körű alkatrész ellátást biztosítunk.

  Figyelmeztetés

  Önitató 230 V-os változatát kizárólag úgy szabad elhelyezni, hogy a vízvezeték fűtőkábelt az állatok által elérhetetlen vagy műanyag csővel burkolt helyre kell elhelyezni. A vízvezeték fűtőkábel 2 méter hosszúságú, amelynek végét elektromos csatlakozó (ún. csoki) segítségével kell meghosszabbítani 24 V-os változat esetén a 24 V-os transzformátorig, 230 V-os változat esetén pedig a hálózati csatlakozóig.

  Transzformátor

  A 24 V-os változathoz a 24 V-os transzformátor külön rendelendő, mert nem tartalmazza a termék. A transzformátor teljesítményét a rákötött itatók teljesítménye alapján kell számolni. Például 5 db 73 Wattos itatóhoz (5 x 73 = 365 Watt) legalább 400 VA transzformátort szükséges vásárolni. A transzformátorok 100, 200 és 400 VA teljesítménnyel kaphatók webáruházunkban.

  Fűtés teljesítmény (edény + vezeték): 73 Watt

  Áramforrás: 230 vagy 24 Volt

  Vízvezeték fűtőkábel hossza: 2 méter

  Fűtőkábel csere: külön is rendelhető, házilag cserélhető

  Termosztát bekapcsolás: kb. 5°C

  Termosztát kikapcsolás: kb. 13°C

  Önitató súlya: 2,08 kg

  Önitató csésze térfogata: 2,8 liter

  Víz csatlakozás: 1/2" colos

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
  Kinyit
  Hiba bejelentés