ReiTex edzőpályák az OTTO Sport-tól

Kültéri edzőpályák talajának a minden évszakban jól használható ReiTex anyagú homokmentes taposóréteget ajánljuk, mely akár házilagos kivitelezésben is könnyen megépíthető.

A OTTO - ReiTex technológiával azok részére is elérhetővé tesszük a 4 évszakos pályát, akik nem a nagy nemzetközi versenyekre szeretnének felkészülni egy több tízmillió forintos pályán, hanem csak pár millió forint áll rendelkezésükre a pályát megépíteni.

Az OTTO - ReiTex lovardatalaj kivitelezése házilagosan is könnyen megvalósítható. A cégünk által szállításra kerülő taposóréteg alá csak 2 réteg zúzottkő alépítményt, 1,5% egyirányú lejtéssel, kell beépíteni. Az alépítmény vastagsága a helyi talaj minőségének függvénye.

A kiszállításra kerülő ReiTex taposóréteget akár kistraktorral, vagy pár óra alatt kalákában kézi erővel is könnyen el lehet teríteni.

Az OTTO - ReiTex lovardatalaj alapanyaga egy speciális gumiszőnyeg őrlemény, melyet kifejezetten erre a célra állítanak elő. Az anyag a nedvességet nem szívja magába, hideg hatására nem áll össze, mint a homok alapú talajok, ezáltal egész évben, akár miután a hó ráesett is biztonsággal lovagolható. A taposóréteget nem kell öntözni és boronálni, ezáltal könnyen és olcsón fenntartható! Az anyag nem rothad el, káros anyagot nem bocsájt ki magából.

Cégünk 10 év garanciát vállal a termék funkcionalitására!

A rugalmas és csúszásmentes felület ideális feltételeket biztosít a lovas iskolai képzésekhez, a talajról való munkához, az ugró és díjlovas edzésekhez vagy a lovastornához is egyaránt.

Paraméterek:

 - Terítési vastagság kb.: ~15 cm
 - 800m2 felületre ~30tonna az anyagszükséglet, mely vákumcsomagolva 40 bálában kerül leszállításra
 - Használat során tömörödik:~10cm –re
 - Eső után közvetlenül használható
 - Télen nem fagy össze
 - Rugalmas járófelületet biztosít
 - Homokot nem kell belekeverni
 - Nem kell öntözni
 - Nem porzik
 - Nem keményedik fel a használat során
 - Napi boronálást nem igényel (szükség esetén kézi gereblyével elegendő eligazítani)
 - Lótrágyát ki kell szedni folyamatosan a pályáról

Elérhetőség:

Tasnádi Gábor
Tel: +36 20 924 94 89
info@pannonexpert.hu
www.pannonexpert.hu

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés