Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

182 megtekintés

Baracs

  • Márka:

BARACSON ELADÓ A DUNA-PARTTÓL PÁR MÉTERRE ELHELYEZKEDŐ EREDMÉNYEKBEN, SIKEREKBEN GAZDAG MÚLTTAL RENDELKEZŐ LOVARDA!!! Tel: 06/70-312-6179

A ló szerves része a kultúrának. A több ezeréves magyar lovas kultúra nemzeti örökségünk szerves része, amely magában hordozza az ősök tudását, mozdulatait, kapcsolatteremtő és közösséget oltalmazó képességét.

A lovarda idilli, nagy zöldfelületű 43495 nm nagyságú területen, a Duna- parttól 70 méterre található. A nagyon jó helyi adottságoknak köszönhetően több lehetőség rejlik az ingatlanban, akár lovas panzió, rendezvényközpont, sport és kulturális központ is lehet belőle.

Az ingatlan a korábbi időszakban lótenyésztő telepként (Kisbéri-félvér), valamint az ehhez kapcsolódó mesterséges megtermékenyítő állomásként üzemelt. A telep ma már inkább lovardaként, bértarásos funkcióval működik. A lovardában ma is komoly versenyeredményekkel rendelkező lovak és lovasok vannak. Déva Démosz Kisbér-félvér fedezőmén 2021-ben Szilvásvárad Championatus „A” kategória bajnoka. A sportlovak, fedezőmének mellett ígéretes csikók nevelkednek a lovardában.

A telepen box-os lótartás folyik, biztosítva a lovak szakszerű gondozását, etetését, járatását stb.
Az istálló ingatlanok sávalapokra épített tégla falazatú épületek, fa fedélszékkel, nyeregtetős kialakítással. Padozatuk tégla és agyag, kezdettől fogva a lótartás követelményeinek megfelelő kialakításúak. A telep vezetékes áramellátással, saját bevizsgált vízkúttal rendelkezik. A telepen az állattartó épületek mellett kiegészítő épületek (magtár, fedett szín, olajtároló stb.), továbbá egy ~1960 évben épített szociális (lovászlakás, iroda, társalgó) épület található. Homokos pálya, épített ugrófolyosó és jártató gép segíti a lovak felkészülését.

Amennyiben több képet és információt szeretne az ingatlanról akkor keressen bizalommal.

Baracs község a Közép-Dunántúli régióban, Fejér megye déli szegletében, a Dunaújvárosi kistérségben található. A település Dunaújvárostól 5 km-re dél-nyugatra található, Fejér megye délkeleti csücskében, a mezőföldi kistérség déli részén. Megközelíthető a 6-os számú főútról Budapest és Dunaföldvár felől, illetve az M6 -os és M8 -as autópályákról. Külterületének K-i része a Duna folyammal határos.

210 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Metzgerné Motel Mónika
Eladó e-mail címe:
motelmonika@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Fejér
2484
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés