Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

386 megtekintés

Gödöllő

  • Márka:

Budapesttől alig félórára, Gödöllő és Hatvan között "félúton" a dombtetőn, csodás környezetben eladó egy 4,6 hektáros, Lovas birtok!

A körbekerített 2 ha területen található a lovarda, a lovászlakás, valamint egy minden igényt kielégítő 200nm-es lakóingatlan, fürdőtóval és gyönyörű kerttel.
A körbekerített részen túli 2,6 ha terület pedig szabadon művelhető.

A lovarda részen található a 10 bokszos istálló patamosóval és egyéb tároló helységgel, épületen belüli átjárással - gumi padozatú - a 800nm-es Fedelesbe. A 20nm-es Klub helyiségből barátaink élvezhetik a lovas élményeket, ahol egy konyha is rendelkezésre áll. Az átjáróból nyílik a kazánház, a nyerges és az öltöző zuhanyzóval és mosdóval. Az Istálló oldalában a fedett szénatároló alkalmas a takarmány elhelyezésére. Az épületen kívül 1 homokos talajú pálya, valamint 6 karám várja a lovakat. A személyzet számára egy 50nm-es új építésű, teljesen felszerelt, különálló ház áll rendelkezésre.

Az új építésű luxus lakóingatlan 4 hálószobás, amerikai konyhás, 2 autó részére garázzsal, csodálatos kerttel övezve igazi otthont biztosít. Az automata víztisztítóval szerelt, 3,5m mély épített fürdőtó és dísztó aranyhalakkal megnyugvást és kellemes levezetést biztosít a lovaglás után minden itt lakó részére. Az automata öntözővel kiépített, árnyékot adó fákkal tervezett kert várja a pihenni vágyó gazdát és vendégeit.

Luxus, nyugodt környezet lovas és ló számára egyaránt!


Információ 06-209351952 Hétvégén is!

339 986 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Miru Szilvia
Eladó e-mail címe:
miru.szilvia@dh.hu
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Budaörs
szabadság utca 50/a
2040

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés