Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

468 megtekintés

Lovas birtok eladó Kecskemét vonzáskörzetében, M44-es autópályától 6 km-re

  • Márka:

Közvetlenül aszfaltozott út mellett, 6 ha rendezett,folyamatosan karbantartott és bekerített területen található 4 patkósminősítésű önellátó lovarda. 12 boxos istállóval, kiszolgáló épületekkel, trágyatálcával, takarmánytárolóval, nyergessel, karámokkal, megvilágított pályákkal,3 tóval, lovász lakással és lakóépülettel.

A homokos talajnak köszönhetően minden évszakban jólhasználható terület. Kiváló tereplovaglási lehetőséggel. A birtokot két oldalrólerdő határolja. Rideg tartásra alkalmas beálló és legelő a lovaknak.

A belső épületekhez kavicsos út vezet.

A főépület 2013-ban épült. 2022-ben a legkorszerűbbgépészeti technológiákkal teljes felújításon esett át. 5 m3-es gáztartálybiztosítja a kombi kazán energiaellátását, amely a padlófűtést és a meleg vízellátást működteti. A teljes főépület, valamint az istálló kamera és riasztórendszerrel felszerelt. A kommunikációs rendszerek az épületen belül műholdrólműködnek. Az elektromos áram három fázissal biztosított, szükség eseténaggregátorral helyettesíthető. A területen az épületek, utak, karámok, pályák megvilágítottak.A vízellátást engedélyezett fúrt kút biztosítja. Két darab 24 m3-esszennyvíztároló áll rendelkezésre.

A lakóépületben található amerikai konyhás nappaliétkezővel, két hálószoba hozzájuk tartózó két gardróbbal, könyvtárszoba,lakóelőtér tárolási lehetőséggel, furdőszoba, háztartási helyiség, előszoba,tároló előszoba fallal, valamint egy öltöző. A lovász lakásban fürdőszobazuhannyal, felszerelt konyha sarok, háló és előszoba található.

A lakóépületet egyedileg tervezett és gyártott bútorokkal,gépesítve adjuk át új tulajdonosának. 

A birtokról készült videó linkjét csatolom: 

https://www.youtube.com/watch?v=IryB-kcrdjg

225 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Józsa Csaba
Eladó e-mail címe:
60.godfather@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Bács-Kiskun
Tiszakécske
6060

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés