Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

324 megtekintés

Lovas birtok eladó Kecskemét vonzáskörzetében, M44-es autópályától 6 km-re

  • Márka:

Közvetlenül aszfaltozott út mellett, 6 ha rendezett, folyamatosan karbantartott és bekerített területen található 4 patkós minősítésű önellátó lovarda. 12 boxos istállóval, kiszolgáló épületekkel, trágya tálcával, takarmánytárolóval, nyergessel, karámokkal, megvilágított pályákkal, 3 tóval, lovász lakással és lakóépülettel.
A homokos talajnak köszönhetően minden évszakban jól használható terület. Kiváló tereplovaglási lehetőséggel. A birtokot két oldalról erdő határolja. Rideg tartásra alkalmas beálló és legelő a lovaknak.
A belső épületekhez kavicsos út vezet.
A főépület 2013-ban épült. 2022-ben a legkorszerűbb gépészeti technológiákkal teljes felújításon esett át. 5 m3-es gáztartály biztosítja a kombi kazán energiaellátását, amely a padlófűtést és a meleg víz ellátást működteti. A teljes főépület, valamint az istálló kamera és riasztó rendszerrel felszerelt. A kommunikációs rendszerek az épületen belül műholdról működnek. Az elektromos áram három fázissal biztosított, szükség esetén aggregátorral helyettesíthető. A területen az épületek, utak, karámok, pályák megvilágítottak. A vízellátást engedélyezett fúrt kút biztosítja. Két darab 24 m3-es szennyvíztároló áll rendelkezésre.
A lakóépületben található amerikai konyhás nappali étkezővel, két hálószoba hozzájuk tartózó két gardróbbal, könyvtárszoba, lakóelőtér tárolási lehetőséggel, furdőszoba, háztartási helyiség, előszoba, tároló előszoba fallal, valamint egy öltöző. A lovász lakásban fürdőszoba zuhannyal, felszerelt konyha sarok, háló és előszoba található.
A lakóépületet egyedileg tervezett és gyártott bútorokkal, gépesítve adjuk át új tulajdonosának.

Az irányár 225 000 000 ft
A birtokról készült részletes bemutató videót csatolom: https://www.youtube.com/watch?v=IryB-kcrdjg

225 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Józsa Csaba
Eladó e-mail címe:
60.godfather@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/9258165
Mutasd
Cím
Magyarország
Bács-Kiskun
Tiszakécske
6060

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés