Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

95 megtekintés

Lovastanya eladó

  • Márka:

Dunavarsányban kínálunk megvételre egy teljesen kiépített, engedélyekkel rendelkező, jelenleg is működő széleskörű vállalkozási tevékenységekre alkalmas lovardát  és hozzá tartozó  komplex létesítmény együttest.


A terület  cca 2 hektár térmértékű, erdőkkel határolt, több úton megközelíthető, így szeparálható, rendezett. A jelenlegi létesítmények a következőek:

Egy külön helyrajzi számon található  elkülöníthető lovarda, melyek összesen 70 ló tartására alkalmasak: istállók, fedett zárt karámok, több kifutó,körkarámok és külön álló  nyeregház is van. A területen található még egy modern, felújított, szaunával ellátott különálló 2 szobás téliesített faház, amihez tartozik egy fedett úszómedence, valamint két különálló ház, az egyik 3 lakásos, a másik 2 lakásos. A lakások külön mérőórával rendelkeznek, az épületek fűtését és meleg vízellátását  egyedi gáz kombi cirkó biztosítja- mindegyik ingatlan jelenleg bérbe van adva (a lovardák is). Mindegyiklovardához tartozik egy 300 m2 alapterületű, négy szekcióból álló épületegyüttes, amely raktár amely  belső karámfunkcióval rendelkezik. Igényesetén a két lovarda külön is eladó.
A vállalkozás több pályázati lehetőséget, további fejlesztési lehetőségeket biztosít, valamint a lovarda mögött és mellett is vannak még fejleszthető, üres területek, akár különálló megközelíthetőséggel is.

309 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Rózsavölgyi László
Eladó e-mail címe:
info@komosky.hu
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit