Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

49 megtekintés

Nehezen kezelhető lovak korrigálása avagy a lovas önismereti utazás

  • Márka:

Jelenleg Mogyoródon és környékén vállalom nehezen kezelhető lovak korrigálását, rossz szokások felülírását jó szokásokkal.


Huszonhét éve élek lovak közt, utamon a lovak voltak a mestereim. A ló a gazdájának tökéletes tükrévé válik az együtt töltött évek alatt, minden, amit a ló tud: tőlünk, általunk tanulja - akár jó, akár rossz szokásokról van szó. 

Viselkedési problémákon tartósan javítani csak akkor lehetséges, ha a gazda maga felismeri, hogy hibát hol vétett, és maga is készen áll változtatni, elindulni egy hosszú úton, mely befelé vezet. 

Teljesen hiábavalóan korrigálja a tréner a lovat, ha távozása után minden marad a régiben, a ló visszaesik rossz viselkedésmintáiba, mely jelenséggel a lótulajdonosok jó része már találkozott. 

Hiába várunk egy lótól együttműködést a pályán vagy terepen, ha a problémák már a karámban is tapasztalhatóak: ha lovunkat megfogni/kikötni/ápolni/szerszámozni lehetetlen vagy veszélyes. Partnerségi viszonyt szükséges kialakítani, ha minőségi együtt töltött időre vágyunk, és nem frusztráló küzdelmekre.

Olyan embereknek tudok segíteni, akikben már megszületett a felismerés, hogy változtatniuk kell, de még nem tudják, merre induljanak. A ló egy jelenben élő lény, aki örömmel kapcsolódik más jelenben élő lényekkel: ha kapcsolódni vágyunk, magunk is kénytelenek vagyunk megtanulni jelenlétben élni. Így válhat lovunk bölcs tanítóvá egy spirituális úton.

Hogyan lesz a lovad sporteszközből társsá, minden élethelyzetben? Ebben tudok Neked segíteni. Keress bizalommal akár telefonon, akár drótposta címen, és legjobb tudásom szerint foglak elkísérni Téged és lovadat az új Úton.

20 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Zaka Dominika
Eladó e-mail címe:
hidominika@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/3788605
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Mogyoród

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés