OTTO Sport speciális taposótéteg

Az OTTO speciális taposóréteg különleges tulajdonsága, hogy egyszerre tömör, vízáteresztő, vízmegtartó és lépés biztos, nem csúszós és nem mély járófelületet biztosít. Az egyes projektek esetében egyedi igényeknek megfelelően állítjuk össze a taposóréteg összetételét. Igény esetén ingyenesen vállaljuk a helyi homok bevizsgálását és szakvélemény készítését, hogy az adott rendelkezésre álló homok milyen mértékben felel meg a követelményeknek.

Cégünk nagy igénybevételű professzionális versenypályák építése esetén, az OTTO cég által összeállított receptúra alapján keverőgéppel homogénné kevert taposóréteget állít elő.

 

Minőség

A talajkeverék minősége függ a homokkeverék és az adalékanyag minőségétől, a keverés módjától, valamint a talaj folyamatos szakszerű ápolásától. Az OTTO cég által kifejlesztett adalékanyag több tízéves szakmai tapasztalaton alapuló fejlesztés során került kialakításra. A gyártás során az állandó első osztályú minőséget a belső minőségbiztosítási szabványok és a rendszeres TÜV ellenőrzés garantálja.

 

Hosszú élettartam

Az OTTO-ArenaTEX adalékanyag nagy előnye, hogy nem korhad, rothad ezáltal hosszú élettartalmú. Azzal, hogy nem lép reakcióba a talajjal, a trágyával és a vízzel elkerülhető a baktériumok talajban való megtelepedése.

Taposó réteg 0% lejtéssel

Az OTTO perforált gumilemezekre terített speciális OTTO taposóréteget teljesen vízszintes felszínnel javasolt építeni. A talaj a vizet nem a felszínén vezeti el, ezáltal növelve a talajeróziót, hanem még a tömörré hengerelt ugrópálya esetében is, az adalékanyag mikro szálainak köszönhetően, a fölösleges vizet átvezetik a ~10cm vastag taposó rétegen a szivárgó rendszerbe.

 

Víztárolás

A taposóréteg adalékanyaga tartalmaz vízmegtartó részeket, ezáltal a talaj nem csak a homoknak köszönhetően tartja meg a nedvességet, hanem az adalékanyag is jelentős szerepet kap a vízmegtartásban. 1 kg OTTO-ArenaTex adalékanyag ~0,5 literrel növeli meg a talaj vízmegtartó képességét, ezáltal akár +2 liter vizet is tud tárolni a taposóréteg, melyhez hozzáadódik az OTTO perforált gumilemezek 4 liter/m2-es víztároló képessége. Egy 30x60-as pálya esetén akár 10m3 vizet is tárol az OTTO lovardatalaj rendszer, mely jelentősen csökkenti az öntözési igényt, a vízfogyasztást és a költségeket, továbbá növeli a pálya egyenletes minőségének megőrzését.

 

Elérhetőség:

Tasnádi Gábor
Tel: +36 20 924 94 89
info@pannonexpert.hu
www.pannonexpert.hu

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés