Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

417 megtekintés

Délegyházán működő lovastanya

  • Márka:

LOVASTANYA ELADÓ!

Eladó Délegyháza külterületén, erdővel körülvett területen, Budapesttől 30 km-re, jó közlekedés mellett, a falutól csak pár száz méterre található, szomszédoktól mentes, beton útról megközelíthető 5870 nm -es területen fekvő lovastanya.

Az ingatlanban áramszolgáltatás (nappali és éjszakai áram) be van kötve, a vízellétást fúrt kút és házi vízmű biztosítja, az internet és a műholdas tv is kivállón működik. Vezetékes víz, gáz és csatorna is beköthetőek az utcából, így igény esetén könnyen összközművessé tehető.

Mivel az ingatlan egésze  bekamerázásra került, így a tulajdonos akár telefonon is bármikor megfigyelheti a teljes területet, melyre riasztórendszer is vigyáz.

A lakóépület 100 m²-es,  összkomfortos , két szoba plusz egy nappali - konyha - étkező, előszoba , fürdőszoba és wc, továbbá egy kamra találhatóak a házban. Azonnal költözhető, jó állapotú, minden nyilászáró műanyagra lett cserélve, és szúnyoghálós. A fűtésről 2 db cserép kályha, illetve vegyes tüzelésű kazánról működő központi fűtés,  és egy inverteres hűtő fűtő klíma berendezés gondoskodik, így több alternatíva is biztosítja hogy a házban mindig jó meleg legyen.
A ház mellett egy szolgálati lakás is kialakításra került, mely szintén teljes összkomfortos ; 22 m²-es fürdővel és wc-vel ellátott.

A főépület pár éve felújításra került, így műszakilag és esztétikailag is remek állapotú. Külső homlokzata is rendezett, teteje Bramac beton cseréppel fedett. A ház jól megépített, statikailag is kiváló állapotú, nedvesedés, beázás sehol nincsen.   

Az ingatlan otthonosságát egy tágas fedett terasz, egy hagyományos, vörösfenyőből készült új állapotú, belsőkálylyhás hat személyes, akár jacuzzival is bővíthető fürdődézsa, sütögetőhely is fokozza.

Az ingatlanhoz tartozik még 2 db melléképület, az egyikben egy műhely , illetve egy öt boxos ló istálló, önitató rendszerrel ellátva.
A másik épület jelenleg kihasználatlan. A víz és az áram is be van vezetve,  kissebb ráfordítással akár egy három boxszos istállónak, vagy  más célra is kiválóan alkalmas.

A több mint fél hektáros területen karámok kerültek kialakításra, valamint téli ló beállók, melyek teljesen zárhatóak, ló tartásra kiválóan alkalmasak.

Jelenleg 13-15 ló éli itt mindennapjait, de van lehetőség disznók, birkák és szárnyasok tartására is.

Délegyháza autóval, kerékpárral3 perc, de akár gyalogosan is kényelmes ( kb 10 perc ) távolságra van, itt a mindennapi szükségletekhez (bevásárlás, oktatási intézmények, orvosi ellátás, stb) minden rendelkezésre áll.

Közvetlen vasúti és autóbuszjáratok Budapest irányába rendelkezésre állnak.

Irányár: 79,5 M Ft

79 500 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Weber Zsolt
Eladó telefonszáma:
+36-30/6960663
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés