Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

179 megtekintés

Ladánybenei tanya eladó

  • Márka:

Ladánybenén, aszfaltozott út mellett eladó egy 2,4 hektáros területen elhelyezkedő családi ház, gazdasági melléképületekkel.
A két helyrajzi számon nyilvántartott külterületi ingatlan nagyobb része 17315 nm szántó, rét, gyümölcsös, nádas, a tanya 5754 nm kivett tanya és szántó.
A kivett tanya főépülete egy 127 nm alapterületű családi ház, két szobával, fürdőszobával, egy légtérben a konyha, étkező, nappali. 5 évvel ezelőtt az épület elektromos és vízhálózatát kicserélték, a fürdő teljesen új. Nyílászárók műanyagok. A ház fűtését vegyes tüzelésű kazánnal, radiátorok segítségével üzemeltetik. A fürdőben elektromos padlófűtés lett telepítve. A kivett tanya önmagában is megvásárolható, a mellette található kb 2 ha föld nélkül.
Az áramhálózat kiépítése során bevezetésre került az ipari áram is. A vízhasználatot 2 fúrt kút biztosítja, minden épülethez külön derítő lett kialakítva. A főépület mellett található még két kisebb helység, amelyek árammal és vízvezetékkel szereltek, illetve fűthetők.
Az udvaron egy nagyméretű kenel sok lehetőséget rejt magában. A földterület jelenleg kaszálónak és legelőnek van használva.

39 900 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Kecskés Zoltán
Eladó e-mail címe:
kecskeszoltan@nagyingatlan.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-70/7722430
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Dabas
Bartók Béla út. 90
2370

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit