Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

1469 megtekintés

LÓTARTÁSRA, LOVASTANYÁNAK kiválóan alkalmas ingatlan ELADÓ , LAKÓ és GAZDASÁGI ÉPÜLETEKKEL!

  • Márka:

LÓTARTÁSRA, LOVASTANYÁNAK   kiválóan alkalmasingatlan ELADÓ Gyomaendrődtől 2 percre, aszfaltozott  fő út mellett, igényes, komfortosépületekkel.

Lovas turisztikára is KIVÁLÓ,  sőt FOGATHAJTÓ  VERSENYEK bonyolítására is alkalmas lehet a terület.

A DÍJMENTESEN használható M44-es út KONDOROSI FELHAJTÓ 15perc autóútra könnyen elérhető Békéscsaba és Kecskemét irányába + 2022februártól az M4-es út BUDAPEST irányába a törökszentmiklósi felhajtótól isegyszerűen megközelíthető.

ELADÓ dupla komfortos FARM,  (TANYA) GAZDÁLKODÁSRA  vagy VÁLLALKOZÁSNAK KITŰNŐEN  ALKALMAS LAKÓ és GAZDASÁGI ÉPÜLETEKKEL, garázzsal, kocsi beállási lehetőségekkel,FÖLDDEL, Gyomaendrőd külterületén a VÁROSTÓL 2 percre. A Melléképület földszinti része akárTELJESEN (tároló is) és a Melléképület 2 ( 2 db 25nm es tároló + garázsok is)EMBERI LAKHATÁSRA ALKALMASAK ill. minimális ráfordítással kialakíthatóak.Ezáltal lakhatóságot lehet biztosítani pl. a SZEMÉLYZETNEK is. Azépületegyüttesre értékbecslés van.

KERÍTÉSSEL körbe vett, BEJÁRATI NAGY és KISKAPUVALellátott, BEKAMERÁZOTT,  4351 m2 területű5,59 AK értékű kivett lakóház, udvar, legelő 447 m2 épületegyüttessel + 685 m2óriás istállóval. Továbbá emellett elterülő + 3 ha 39,79 AK értékű szántó és kivett udvar, mely kifejezetten alkalmasÁLLATTENYÉSZTÉSBEN  gondolkodóknak aTAKARMÁNY  TERMESZTÉSÉRE, vagy/ésLEGELŐNEK  is.   Az ingatlan TEHERMENTES.

A 164 m2 főépület eredetileg vályogból épült. Viszont későbbiekbenfelújításra, átalakításra, BŐVÍTÉSRE került, melyek során az újabb falak mártéglából épültek. A melléképületek fala tégla. Az ingatlan területére villanyés gáz bevezetésre került. Ipari áram is van. Az épületekben külön-külön biztosítéktáblákkerültek elhelyezésre. A gáz központi fűtés is 2 rendszerben 2 külön kazánnallett kialakítva (a Fő épületben és a Melléképület/1-ben.)  Sőt a Fő épületben VEGYES tüzelésű kazán isműködik. Az ingatlan területére 8 KAMERÁS ZÁRTKÖRŰ RENSZERT  telepítettek.(7 db kamera került kihelyezésre ebből 6 MOZGÁSÉRZÉKELŐS) Monitor akazánházban, itt helyben folyamatos rögzítés is történik. + INTERNET isbekötve, így az ÉLŐ KÉPEK MOBIL applikáción keresztül is ELÉRHETŐEK.  A közösségi helyiségben (Melléképület emelet)KLÍMABERENDZÉS is található.

A terület ÉJSZAKA  MEGVILÁGÍTOTT,ezt  több állandó  és több MOZGÁSÉRZÉKELŐS  KÜLTÉRI LÁMPA  biztosítja. A BEJÁRATI  NAGY KAPU TÁVIRÁNYÍTÁSSAL MŰKÖDIK.

A terület vízellátását 3 db ÁSOTT kút biztosítja, ( 2db működőképes)  nagy teljesítményű hidraulika kútszivattyúkkal. A vizet  emberifogyasztásra (főzés stb) is használták, továbbá locsolásra, valamint számtalanállatállomány vízellátására is használták. Az istálló,  marha, disznó, birka,nyúl tartására lett kialakítva, de más állatállomány tenyésztése, tartására ,akár LOVAK részére  is alkalmas. Kerticsap is van.

Várom hívását , hétvégén is! +36-20/432-22-18

44 900 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Szabó Anna Mária
Eladó e-mail címe:
qdanna01@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Békés
Gyomaendrőd
Zrínyi Miklós utca 3
5500

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit