Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

219 megtekintés

Lovas birtok teljes felszereléssel

  • Márka:

Szekszárd mellett, gyönyörű völgyben, erdőkkel körülvéve, neves pincészetek szomszédságában kínálunk eladásra egy jó minőségű aszfaltos úton könnyen megközelíthető 2 hektáros LOVAS BIRTOKOT TELJES FELSZERELÉSSEL ÉS FEJLESZTÉSI TERVCSOMAGGAL:

9-boxos (angol) tégla istálló, 10-boxos nyári istálló, lómosó sarok, 15 m átm. western jellegű körkarám, 2db hintó (egy felújítás alatt álló versenyhintó és egy egyedi gyártmányú hintó), traktor, szalma/széna tároló, kerített karámok fedett beállókkal, 3800 m2 kiváló minőségű gyeprácsos/térköves út, 60m mély kristálytiszta vizű fúrt kút. Mindezek kialakítása 2012-13-ban kezdődött, és jelenleg is gyönyörű állapotban van a létesítmény.

A környéken kisebb panziók, étterem, több híres pincészet is található, melyek számos érdeklődőt vonzanak. Erre, illetve az egyre népszerűbb lovas turizmusra és lósportra építve a jelenlegi tulajdonos komplett éves programtervet készített, melyet rendelkezésre bocsát az ingatlannal együtt.

Ezen felül elkészítette egy lovasturisztikai és szolgáltató központ pályázati anyagát megvalósítási és fenntartási tervvel együtt. Ennek első beruházására el is nyerte a pályázatot, de végül önerőből valósította meg azt.

A létesítmény jelenleg is használva, hasznosítva van, pl. bevezetett sétahintóztatás szolgáltatás, oktatás stb. A működtetéshez illetve a fenntartáshoz szükséges kialakított kapcsolatrendszert is rendelkezésre bocsátja a tulajdonos.

Igény esetén megvásárolható a létesítményhez egy Hidas mellett található 2 ha méretű legelő minősítésű földterület is.

Az ingatlanokra területalapú támogatás is felvehető.

Kérésre még több képet tudok küldeni.

118 000 000 Ft

Eladó adatai

Eladó e-mail címe:
benigni.katalin74@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/9585505
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit