Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

3151 megtekintés

Lovas oktatót/edzőt keresünk

  • Márka:

Szeretnéd, ha fáradozásaidat, érdemeid szerint anyagilag is elismernék?

A Szilaj Lovasparkban mindezt megtalálod!

RÓLUNK:

A Szilaj Lovaspark 2011-ben kezdte meg működését Csomád határában. Elsődlegesen lovasoktatással és bértartással foglalkozunk. Nem versenyistálló vagyunk, elsősorban a szabadidősport kedvelőinek nyújtunk szolgáltatásokat.

Több mint 30 iskolalóval minden igényt ki tudunk elégíteni, fő profilunk a teljesen kezdők élményalapú lovasoktatása, egészen rajtengedélyvizsga szintig.

OKTATÓKÉNT A FELADATOD:

Hétfőtől csütörtökig és egy hétvégi napon az órák megtartása, az oktatáshoz a lovak előkészítése, a környezet és a lovak rendben tartása. Nagyon fontos számunkra lovaink(=kollégáink) jóléte, így neked kell arra figyelned, hogy testileg és lelkileg és jó kondícióban legyenek.

Nyáron a táborok veszik át a főszerepet, így lehetőséged van egy jó szórakozásra a gyerekkel együtt.

AMIT KÉRÜNK:

Bármilyen lovasoktatásra feljogosító végzettség (akár pályakezdő is lehetsz).

Kedves vendégközpontú hozzáállás.

Számodra a Szilaj Lovaspark az ideális munkahely, ha a csapatmunka fontos számodra, önálló és kezdeményező típus vagy és a feladatoktól nem riadsz meg.

FÁRADOZÁSAIDÉRT ÉS LELKIISMERETES MUNKÁDÉRT nettó 250-350.000 Ft bért kínálunk.

4 lábú társadnak térítés mentesen biztosítjuk elhelyezését. Amennyiben nincsen lovad amit el szeretnél helyezni nálunk úgy extra juttatásban részesülhetsz.

Ingyenes edzési és versenyzési lehetőség is adott, ha fejlődni szeretnél.

Jelenleg bentlakást nem tudunk biztosítani! Akár részmunkaidős álláslehetőséget is tudunk ajánlani, ill. talpraesett, gyakorlatias pályakezdőket is szívesen látunk :)

A jó hangulatot, jófej tulajdonost, kellemes kollégákat, barátságos lovakat és lovasokat garantáljuk! Sőt, a Balaton déli partján díjmentes ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉG biztosítunk.

Ha a fentiek alapján magadra ismertél és a juttatási csomag találkozik elképzeléseiddel, ne habozz, csaba.viktoria@szilajlo.hu email címen vagy privát üzenetben várjuk jelentkezésed (https://www.facebook.com/viktoria.monger).

06-30-583 51 45

Munkavégzés helye: Csomád

www.szilajlo.hu

350 000 Ft

Eladó adatai

Eladó telefonszáma:
+36-20/4449473
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Csomád

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés