Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

1790 megtekintés

Tanyagazda kollégát keresünk

  • Márka:

Bérezés nettó: 240-320 000 Ft + szolgálati lakás

Szeretnél egy jó hangulatú, családias lovardában dolgozni, ahol munkád nagyra értékelik? Hosszútávra tervezel?

Szeretnéd, ha fáradozásaidat érdemeid szerint anyagilag is elismernék?

Amennyiben szeretsz a szabad levegőn dolgozni, ezermester beállottságú vagy és egy nyugalmas, békés állást keresel hosszú távra akkor nálunk a helyed.

RÓLUNK:

A Szilaj Lovaspark 2011-ben kezdte meg működését Csomád határában. Fő profilunk a lovasoktatás és bértartás. Nem versenyistálló vagyunk, elsősorban a szabadidősport kedvelőinek nyújtunk szolgáltatásokat.

Lovaink közül 11 boxos tartásban, a többiek félrideg tartásban élik békés életüket 8,5 hektáron.

A FELADATOD az etetés, a friss ivóvíz biztosítása, almolás, trágyázás (nagyobb részt gépesítve), a karámok és a lovarda területének tisztán tartása lesz, illetve a pályák karbantartása (boronálás, locsolás). Ezen kívül karbantartási munkákkal is szeretnénk megbízni, hogy lovardánk megfelelő színvonalon szolgálja ki lovasaink és bértartóink igényeit.

A feladatok ellátásához traktort kell vezetni, a trágyázás, bálahordás, fűkaszálás, pálya boronálás stb. MTZ és Styer traktorokkal történik.

AMIT KÉRÜNK:

Tapasztalt férfi szakembert keresünk, így a pozíció betöltéséhez ezermester beállítottság szükséges és az, hogy komfortosan mozogj a lovak körül, ne okozzon gondot a ki és bevezetésük, illetve erkölcsi bizonyítványt is szeretnénk kérni. (lovagolni nem kell, de lehet :))

Számodra a Szilaj Lovaspark az ideális munkahely, ha a csapatmunka fontos számodra, önálló és kezdeményező típus vagy és a feladatoktól nem riadsz meg.

FÁRADOZÁSAIDÉRT ÉS LELKIISMERETES MUNKÁDÉRT nettó 240.000-320.000 Ft kezdő bért + a minőségi munkáért bónuszt kínálunk, illetve éves bérfejlesztést biztosítunk.

Mivel számunkra a kollégáink elégedettsége és kényelme kiemelten fontos így igényes szolgálati lakás biztosított (melyet a képek között megtalálsz).

Nálunk nincs állandó 12 órázás, heti 40 órás munkahetet, 1,5-2 nap pihenőnapot és rendes szabadságot biztosítunk.

A jó hangulatot, jófej tulajdonost, kellemes kollégákat, barátságos lovakat és lovasokat garantáljuk! Sőt, a Balaton déli partján díjmentes ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉG biztosítunk.

Ha a fentiek alapján magadra ismertél és a juttatási csomag találkozik elképzeléseiddel, ne habozz, csaba.viktoria@szilajlo.hu email címen vagy privát üzenetben várjuk jelentkezésed (https://www.facebook.com/viktoria.monger).

06-30-583 51 45

Munkavégzés helye: Csomád

Munkába állás: megbeszélés

www.szilajlo.hu

320 000 Ft

Eladó adatai

Eladó e-mail címe:
info@szilajlo.hu
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/4449473
Mutasd
Cím
Magyarország
Pest
Fót

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés