Bőr teljes nyereg szett (haflingi)

Haflingi lovasok számára készült valódi bőr alapanyagból gyártott nyereg szett. Kiválóan alkalmas kezdő és hobbi lovasok számára.

Általános méretű teljes nyereg szett, ami 17,5" inch ülőfelülettel rendelkezik, és 56-85 kg súlyú lovasnak ideális. Univerzális típus, azaz a díjlovas- és ugrónyereg közötti jellemzőkkel bír, illetve alapvetően mély ültetésű, határozott hátsó kápával rendelkezik.

A Haflingi nyereg szett ifjú tanoncok és hobbi lovasok kedvelt nyereg szettje a kiváló ár/érték arányának köszönhetően.

Nyereg méret választás:

A nyergeknek kétfajta méretük van, az egyik az ülőfelület, amit a lovas testalkata határoz meg, a másik pedig a markamra méret, amit a ló háta, mar alakulása befolyásol. Inch-ben az ülőfelület nagyságát mérik, ahol 1 incs = 2,54 cm. A ülőfelületi sztenderdek alapján testsúlyunk alapján célszerű kiválasztani a megfelelő nyereg méretet.

15” = 30-40 kg

16” = 41-55 kg

17” = 56-79 kg

18” = 80-120 kg

Az általunk forgalmazott "Általános méretű nyereg szett" (cikkszám: K32198) a lovasok 80%-nak megfelelő ülőfelülettel rendelkezik. A gyártó által javasolt testsúly: 56-85 kg.

 

A gyártól által Haflingi lovaknak tervezett nyereg szélesebb hátú lovaknak tervezett nyereg. A Haflingi ló bottal mért marmagassága 138-145 cm, és a szélesebb hátú lovak közé tartozik. A nyereg haflingi, hucul testfelépítésű lovaknak ideális.

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés