Cross díjugrató nyereg

Equiline Cross díjugrató nyereg. Mély ülés a jobb pozícióért, párnázott támaszok T-Flex anyagból. Rögzített első tértámasz. Bőrrel bélelt, párnázott nyeregszárny. A Coreshield*, IGS** és FGT*** technológiákat használja.
*Coreshield technológia: retikuláris-moduláris injekciós rendszer; a makromolekulákat a rácsban körülírja, így nagyobb stabilitást hoz létre azokon a pontokon, ahol nagyon korlátozott és gyors torziós ráccsal szolgál, jelentősen csökkentve az anyag feszültségét és a lóra gyakorolt következményeit.
Ezzel a fajta konstruktív képességgel:
- egy stabilabb és reaktívabb fát kapunk, következésképpen a tömegek folyamatos és állandó eloszlásával még a legkritikusabb helyzetekben is;
- az anyagok épségének bizonyossága még a hosszan tartó frekvenciaterhelés után is;
- a keret rugalmasságának és rugalmasságának megőrzése;
- maximális kényelem a ló számára;
- maximális kényelem a lovas számára
** Integrált Gel Sistem: Az Equiline által szabadalmaztatott IGS technológia egy szintetikus gél anyag tulajdonságait használja ki, amely hosszas feldolgozási eljárást követően nyeri el exkluzív tulajdonságait: sokoldalúság, memória és tartósság.
Egy lengéscsillapító rendszer:
- tompítja a medence és a hát rezgéscsillapítását
- csökkenti a biomechanikai feszültségeket
- kedvez az optimális testtartás beállításának
- csökkenti az izomfeszültségeket a medence területén
- csökkenti a ló háta által érzékelt rezgéscsillapítást
*** Flat Grip Tecnology: az Equiline által kifejlesztett technológia, amely egy gumibetétből áll, amelyet a lapát hátsó és alsó oldalán alkalmaznak, amely lehetővé teszi a lovas számára a jobb tapadást és tapadást, csökkenti a lapát kopását azokon a részeken, ahol a láb hat, és ellentétben áll a használat során született redőkkel.

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés