Dinamikus díjugrató nyereg

Equiline Dynamic díjugrató nyereg. A természetes cserzésű, puha borjúbőrrel borítva készült. Az Equiline SJ103 DYNAMIC T nyeregre jellemző a közepesen mély ülés és a puha szintetikus T-Flex anyaggal párnázott különálló panelek. Alkalmas a mély lovaglási stílushoz, hogy biztosítsa a lovas stabilitását az ugrás légi szakaszában. Az SJ103 DYNAMIC T az IGS* és FGT** technológiákat használja (minden negyedén). Mozgatható elülső térdtámasz, amely tépőzárasan rögzíthető.
* Integrált gélrendszer: Az Equiline által szabadalmaztatott IGS technológia három különböző anyagra támaszkodik:
- Ülőfelület: szintetikus poliészter anyag, amely egy speciális eljárás után exkluzív tulajdonságokat vesz fel: sokoldalúság, memória, megbízhatóság, tartósság. Ez biztosítja az Equiline nyergek ütésekkel és kopással szembeni ellenállását is.
- Fa: rendkívül ellenálló és rugalmas kompozit szálakból készült anyag, amely tökéletesen követi a ló testét, maximális kényelmet biztosítva ló és lovas számára.
- Intermediate Shock Absorber system: az Equiline nyergekben található gél párnázott bélések csoportja csökkenti a ló ízületeinek biomechanikai feszültségét, kedvezve az optimális testtartásnak.
Ez a három anyag együttesen egy rendkívül technológiai magot alkot, amelyet - a fával ellentétben - nem befolyásolnak az időjárás változásai, így biztosítva az ülés stabilitását az idő múlásával, a könnyűséget és a nyereg különböző lóformákhoz való igazításának lehetőségét.
** Flat Grip Tecnology: Az FGT az Equiline saját technológiája. A rendszer egy speciális gumi használatát jelenti az Equiline nyergek negyedrészének hátsó és alsó oldalán.
Ez a technológia biztosítja a legjobb tapadást az Equiline nyereghez, valamint a tökéletes tapadást; továbbá lehetővé teszi a negyedrész kopásának jelentős csökkentését a láb támaszpontjai közelében, ezáltal csökkentve a termék normál használatából eredő gyűrődéseket és hajtásokat.

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés