Nick Skelton díjugrató nyereg

Nick Skelton lovassal együttműködésben készült Equiline díjugrató nyereg. A puha borjúbőrrel bélelve készült nyereg közepesen mély üléssel és puha T-Flex szintetikus anyagból készült, szabadon párnázottan.
A NICK SKELTON nyereg különösen alkalmas a könnyű lovagláshoz, és IGS* és FGT ** technológiát használ.
Eltávolítható első térdblokk, melyek tépőzárral vannak rögzítve.
* Az Equiline által szabadalmaztatott IGS (Integrated Gel System) technológia három különböző anyagra támaszkodik:
- Ülés: szintetikus poliészter anyag, amely egy speciális eljárás után exkluzív tulajdonságokat vesz fel: sokoldalúság, memória, megbízhatóság, tartósság. Ez biztosítja az Equiline nyergek ütésekkel és kopással szembeni ellenállását is.
- Fa: rendkívül ellenálló és rugalmas kompozit szálakból készült anyag, amely tökéletesen követi a ló testét, maximális kényelmet biztosítva ló és lovas számára.
- Intermediate Shock Absorber system: az Equiline nyereg gél betétekből álló csoportja csökkenti a ló ízületeinek biomechanikai feszültségét, kedvezve az optimális testtartásnak.
Ez a három anyag együttesen egy rendkívül technológiai magot alkot, amelyet - a fával ellentétben - nem befolyásolnak az időjárás változásai, így biztosítva az ülés stabilitását az idő múlásával, a könnyűséget és a nyereg különböző lóformákhoz való igazításának lehetőségét.
**Az FGT (Flap Grip Technology) az Equiline saját technológiája. A rendszer egy speciális gumi használatát jelenti az Equiline nyergek negyedrészének hátsó és alsó oldalán.
Ez a technológia biztosítja a legjobb tapadást az Equiline nyereghez, valamint a tökéletes tapadást; emellett lehetővé teszi a negyedrész kopásának jelentős csökkentését a láb támaszpontjai közelében, ezáltal csökkentve a termék normál használatából eredő gyűrődéseket és hajtásokat.

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés