Sportlógyógyász Kft

Állategészségügyi szolgáltatás (10)

Ezekben a boltokban

loader
Sántaságvizsgálat - Sportlógyógyász Kft.

Sántaságvizsgálat - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

A sántaság az egyik legnagyobb gondot okozó betegség egy sportló és lovasa számára. A sántaság mértéke, a probléma megjelenése nagyon különböző lehet.Néhány példa:ugróló ferdén ugrik, rúg az ugrás fölött vagy bizonyos... RészletekSportlógyógyász Kft.
Ultrahang - Sportlógyógyász Kft.

Ultrahang - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

Ultrahangos vizsgálat során a lovak lágyszöveti struktúráiról vagy a csontos felszínekről lehet képet alkotni, mint pl. a lábvégeken található inak, szalagok, vagy hasi, mellkasi szervek.Az ultrahang készülék használható:- vemhesség, termékenyítés... RészletekSportlógyógyász Kft.
Digitális röntgen - Sportlógyógyász Kft.

Digitális röntgen - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

A kiváló minőségű röntgenfelvételek nagy segítséget nyújtanak egy sántaságvizsgálat vagy adás-vételi vizsgálat során.A Sportlógyógyász Kft. által használt direkt digitális mobil röntgenkészülék azonnali és... RészletekSportlógyógyász Kft.
Lófogászat - Sportlógyógyász Kft.

Lófogászat - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

Lovaknál ugyanúgy, mint az embereknél rendszeres fogászati ellenőrzés szükséges, ezt célszerű évente 1-2 alkalommal szakemberrel elvégeztetni.Amennyiben valami nem megszokott dolgot figyelsz meg lovadnál, mint például:- szórja a szájából a takarmányt- a széna... RészletekSportlógyógyász Kft.
PRP kezelés - Sportlógyógyász Kft.

PRP kezelés - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

Vérlemezkékkel az inak, szalagok és más lágyszöveti sérülések gyógyulásáért.A PRP olyan, a ló saját véréből levett és lecentrifugált vérplazma, amely vérlemezkékben sokkal dúsabb mint a normál vér. A növekedési... RészletekSportlógyógyász Kft.
Belgyógyászat- Sportlógyógyász Kft.

Belgyógyászat- Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

Lovak teljes körű belgyógyászati vizsgálata és kezelése a Sportlógyógyász Kft.-nél.Ha egy sportló nem megfelelően vagy elvárhatóan teljesít, annak az ortopédiai problémákon kívül belgyógyászati okai is lehetnek, pl. gyomorfekély,... RészletekSportlógyógyász Kft.
IRAP kezelés - Sportlógyógyász Kft.

IRAP kezelés - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

Az ízületgyulladás új, eredményes, személyre szabott kezelése a ló saját véréből készített szérummal.  Az IRAP kezeléssel a ló saját véréből a fehérvérsejteket segítségül hívva az érintett ízület(ek)ben... RészletekSportlógyógyász Kft.
Szaporodásbiológia - Sportlógyógyász Kft.

Szaporodásbiológia - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

Teljes körű szaporodásbiológiai ellátás lótulajdonosok, tenyésztők részére.Elérhetőségek:Sportlógyógyász Kft.Országos működési terület, Kecskeméti székhellyelDr. Kis János Krisztián+36 30 90-81-904janoskisvet@gmail.com    ... RészletekSportlógyógyász Kft.
Adás-vételi vizsgálat - Sportlógyógyász Kft.

Adás-vételi vizsgálat - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

A lóvásárlásnak mindig van valamennyi kockázata. A Sportlógyógyász Kft. által elvégzett adás-vételi vizsgálat segítségével felmérheted, mekkora kockázatot vállalsz, hogy ne érjenek meglepetések.Az adás-vételi vizsgálat... RészletekSportlógyógyász Kft.
Őssejt kezelés - Sportlógyógyász Kft.

Őssejt kezelés - Sportlógyógyász Kft.Ár nélkül

Ín- és szalagsérülések gyógyulásában segítenek a ló testéből nyert őssejtek.  A sportlovak nagyon könnyen lesérülhetnek, elég egy rossz mozdulat és akár egész pályafutásukat fenyegető ín- és szalagsérüléseketszenvedhetnek. A... RészletekSportlógyógyász Kft.
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés