Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

768 megtekintés

Cheval Hoof biotin+kollagén kiegészítő

  • Márka:

Ebben a kiegészítőben ötvöztük az ízületek és a paták szükségleteinek kielégítését. Minden lovasnak kulcsfontosságú lovaik lábának védelme és azok egészségének megőrzése. Mindannyian a sántaság elkerülésére törekszünk megspórolva az orvosi költséget, a rengeteg időt, ami a rehabilitációhoz szükséges és persze arra törekszünk, hogy ép lábakon álljon négylábú társunk.

Cheval Hoof kiegészítőnk hozzájárul az egészséges lábszerkezet, a paták fenntartásához és megőrzéséhez. Két fő alkotóeleme a biotin és a kollagén.

A biotin javítja a szaru és a szőrzet minőségét, segíti a szőrváltást a vedlési időszakban, emellett jelentős szerepe van a szervezet energiaellátásában is. A lovak takarmány gabonái is tartalmaznak biotint, azonban ezek szervesen kötött formában találhatóak, ami felszívódásra kevésbé alkalmas, ezért kiegészítése szükségessé válik. A mellé társuló cink szintén segíti a kötőszövetek és a kültakaró képződését továbbá részt vesz a szénhidrát- és a fehérje-anyagcserében, de nélkülözhetetlen a keratinszintézisben is (amely a paták szarujának egy fő komponense), hiánya pedig szaporodásbiológiai zavarokat is előidézhet.

Az ízületek terhet viselő felszínét alkotják az ún. üvegporcok, amelyek az életkor előrehaladtával kopnak, sérülnek és ezek az elváltozások okozói lehetnek a sántaságnak. Ezért a hozzáadott kollagén támogatja az igénybe vett lábak, ízületek és porcok egészséges állapotának megőrzését, azok regenerációját. A porcok kopásával a végtagok mozgatása korlátozottá és fájdalmassá válhat.

Mindezek mellett tartalmaz metionint is. A metionin egy kéntartalmú esszenciális aminosav. A kén szükséges a szaru képződéséhez, hiszen a szaru nagy része kén. Ebből kifolyólag tehát metionin hiány is okozhatja a paták töredezését, repedezését. Ezt az esszenciális aminosavat a lovak nem képesek előállítani, így takarmánnyal és kiegészítőkkel kell biztosítanunk számukra. Az aminosavak fehérjék alkotói. Mivel a lovak gabonákat és fűféléket esznek, és ezekben viszonylag alacsony a fehérje így a nagy igénybevételhez szükséges az aminosavak kiegészítése, mert az alap takarmányokból nem tudják fedezni szükségleteiket.

A benne található cink szintén segíti a kötőszövetek és a kültakaró képződését továbbá részt vesz a szénhidrát- és a fehérje-anyagcserében, de nélkülözhetetlen a keratinszintézisben is (amely a paták szarujának egy fő komponense), hiánya pedig szaporodásbiológiai zavarokat is előidézhet.

Cheval Hoof kiegészítőnkben úgy válogattuk az alapanyagokat, hogy lovaink számára felszívódó formában legyenek, így növelve a készítmény hatásosságát.

Bármely korcsoport és nem számára javasolt.

Cheval Hoof kiegészítése nem pótolja az egészséges és szükséges takarmányozást és nem javít a tartástechnológiából eredő problémákon!

Adagolási javaslat:

  • Nagy lónak napi 1×20 gramm abrakba keverve
  • Póninak, csikónak napi 1×10 gramm abrakba keverve

Etetése javasolt folyamatosan legalább 6 hónapig.

A termék kétféle kiszerelésben kapható!


1 kg-os változat ára 14800 Ft

3 kg-os ára 35000 Ft

 

Rendelés: http://chevalsante.org// illetve rendeles@chevalsante.org

További elérhetőségek: https://www.facebook.com/chevalsante.hu/

https://www.instagram.com/cheval.sante/


14 800 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Cheval Santé
Eladó e-mail címe:
kapcsolat@chevalsante.org
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés