Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

634 megtekintés

Cheval Hoof biotin+kollagén kiegészítő

  • Márka:

Cheval Hoof kiegészítőnk hozzájárul azegészséges lábszerkezet és paták fenntartásához és megőrzéséhez. Biotint éskollagént tartalmazó készítmény. A biotin javítja a szaru és a szőrzetminőségét, segíti a szőrváltást a vedlési időszakban, emellett jelentős szerepevan a szervezet energiaellátásában is. A mellé társuló cink szintén segíti akötőszövetek és a kültakaró képződését továbbá részt vesz a szénhidrát- és afehérje-anyagcserében, de nélkülözhetetlen a keratinszintézisben is, hiányapedig szaporodásbiológiai zavarokat is előidézhet.


Az ízületek terhet viselő felszínétalkotják az ún. üvegporcok, amelyek az életkor előrehaladtával kopnak, sérülnekés ezek az elváltozások hozzájárulhatnak a sántaság kialakulásához. Ezért ahozzáadott kollagén támogatja az igénybe vett lábak, ízületek és porcokegészséges állapotának megőrzését.


A porcok kopásával a végtagok mozgatásakorlátozottá és fájdalmassá válhat. A készítményben található metionin egy kéntartalmú esszenciális aminosav, amelyet a lovak nem képesek előállítani, ígytakarmánnyal és kiegészítőkkel kell biztosítanunk számukra. A kén szükséges aszaru képződéséhez így metionin hiány is okozhatja a paták töredezését,repedezését.

Bármely korcsoport és nem számárajavasolt.


Cheval Hoof etetése nem pótolja azegészséges és szükséges takarmányozást és nem javít a tartástechnológiábóleredő problémákon!


Adalékanyagok: Biotin (3a880) 2 500 mg/kg, Kollagén 24 000 mg/kg, Cink (E6, Zn szulfát) 10 000 mg/kg, Dl-metionin (3c313)40 000 mg/kg.


Adagolás: lovak (500kg) 20g/nap, csikók/pónik 10g/nap. Etetése javasolt folyamatosan, legalább 6 hónapig..


A termék kétféle kiszerelésben kapható!


1 kg-os változat ára 13500 Ft

3kg-os ára 32000 Ft

 

Rendelés: http://chevalsante.org// illetve rendeles@chevalsante.org

További elérhetőségek: https://www.facebook.com/chevalsante.hu/

https://www.instagram.com/cheval.sante/


13 500 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Cheval Santé
Eladó e-mail címe:
kapcsolat@chevalsante.org
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés