Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

210 megtekintés

Cheval Joint

  • Márka:

Termékünk megalkotásakor lovaink végtagjait helyeztük fókuszba. Az állandó edzések, versenyek és egyéb igénybevételek mellett folyamatos rizikó faktor a lábsérülések illetve problémák kialakulása. Ezeket fontos megpróbálni megelőzni.

Mind edzésterv, tartástechnológia és takarmányozási szempontból kell megvizsgálnunk ezt a kérdést. Cheval Joint etetésével a megelőzéshez hozzájárulhatunk, hiszen olyan vegyületeket kevertünk bele, amelyek fontos szerepet játszanak a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában.

A porcok kopásával a végtagok mozgatása korlátozottá és fájdalmassá válhat. A glükózamin a csontízületi gyulladások megelőzésében és kezelésében segíthet. Hatását úgy fejti ki, hogy segíti a porcszövet vízzel való telítettségének kialakítását, mivel a porcszövetnek nincs saját vérellátása, így csak a vízgazdag szöveten keresztül tudnak a porcsejtek a tápanyagokhoz hozzájutni. Cheval Joint kiegészítőből bevitt glükózamin és egyéb anyagok elősegítik a proteoglikán szintézist, ezáltal lassítja vagy akár meg is szüntetheti a szervezetben lezajló porckárosító folyamatokat.

Tartalmaz: Glükozamin, kondroitin, MSM, GLM, kollagén, C-vitamin

A glükozamin segít az ízületek, porcok és inak egészségének megőrzésében. Jó hatásfokkal segíti a porcok regenerálódását, illetve megakadályozhatja a további károsodást. Emellett a kollagén támogatja az igénybe vett lábak, ízületek és porcok egészséges állapotának megőrzését.

Cheval Jointot etetve csökkenthetjük a porc és csontkopás tüneteit, illetve megelőzhetjük azokat.

A Cheval Joint-al történő etetés nem pótolja az egészséges és szükséges takarmányozást és nem javít a tartástechnológiából eredő problémákon!

Adagolási javaslat:

  • Nagy lónak napi 1×20-25 gramm abrakba keverve
  • Póninak, csikónak napi 1×10-15 gramm abrakba keverve

Megrendelhető honlapunkon: www.chevalsante.org

18 700 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Cheval Santé
Eladó e-mail címe:
kapcsolat@chevalsante.org
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés