Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

336 megtekintés

Cheval Joint

  • Márka:

Termékünk a lovak végtagjaira fókuszál. Az edzések, versenyek és egyéb igénybevételek mellett állandó rizikó faktor a lábsérülések illetve problémák kialakulása. Ezeket fontos megelőzni, illetve időben észre venni és megadni a lovainknak a regenerálódáshoz szükséges időt, kezelést, kiegészítést.

A porcok kopásával a végtagok mozgatása korlátozottá és fájdalmassá válhat. Cheval Joint etetésével megelőzhetőek az ízületek idő előtti elkopása, hiszen olyan alapanyagokat kevertünk bele, amelyek kiemelkedő szerepet játszanak az ízületekben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában.

A készítmény tartalmaz: Glükozamint, kondroitint, MSM port, GLM kivonatot, kollagént és C-vitamint.

glükozamin a csontízületi gyulladások megelőzésében és kezelésében segít. Ez az alapanyag hatását tekintve, segíti a porcszövet vízzel való telítettségének kialakítását. A porcszövetnek nincs saját vérellátása, így csak a víz gazdag szöveten keresztül tudnak a porcsejtek a tápanyagokhoz hozzájutni. Cheval Joint kiegészítőből bevitt glükozamin és egyéb anyagok elősegítik a proteoglikán szintézist, amely lassítja vagy akár meg is szüntetheti a szervezetben lezajló porckárosító folyamatokat. A glükozamin segít az ízületek, porcok és inak egészségének megőrzésében. Jó hatásfokkal segíti a porcok regenerálódását, illetve megakadályozza a további károsodását.

kondroitin az ízület illetve az ízületi porc alkotóeleme. Hatását úgy fejti ki, hogy lehetővé teszi a tápanyagok bejutását a porcszövetbe. Biztosítja az ízületek nyomással szembeni ellenállását is.

Az MSM por egy természetben megtalálható kénvegyület. Szerepet játszik a glutation szintézisben, amely egy sejten belüli antioxidáns, így fontossága kiemelt a szövetek sérülésének elkerülése érdekében.

kollagén támogatja az igénybe vett lábak, ízületek és porcok egészséges állapotának megőrzését, a regenerálódási folyamatokat és az ízületeknek, ínaknak, pocoknak tápanyagot biztosít. A kollagén maga egy elsődleges szerkezeti fehérje, amely az egész testben felépíti a kötőszöveteket, ide értve az ízületeket, ínakat, ínszalagokat, a csontokat és a bőrt.

Ezeken túlmenően tartalmaz GLM port, amely egy újzélandi zöldkagyló kivonat. Ez az alapanyag természetes formában tartalmaz magában konroitint, zsírsavakat és gamma-linolénsavat amelyek segítik az ízületek kenését, biztosítják a porcok ütéscsillapítását és a szalagok rugalmasságát.

Ahhoz hogy biztosítsuk ezeknek az alapanyagoknak a felszívódását, C-vitamint helyeztünk a készítménybe. A felszívódás elősegítése mellett erős antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, küzd a gyulladás ellen és hozzájárul a kollagén szintéziséhez. Az ízületi gyulladást okozó fertőzések kialakulásának megelőzése érdekében is kulcsfontosságú vitamin.

Cheval Joint kiegészítőnk etetése nem pótolja az egészséges és szükséges
takarmányozást és nem javít a tartástechnológiából eredő problémákon!

Adagolási javaslat:

  • Nagy lónak napi 1×20-25 gramm abrakba keverve
  • Póninak, csikónak napi 1×10-15 gramm abrakba keverve

Két féle kiszerelésben kapható termék!


1 kg-os ára: 20 000 Ft

2.8 kg-os ára: 50 000 Ft

Megrendelhető honlapunkon: www.chevalsante.org

20 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Cheval Santé
Eladó e-mail címe:
kapcsolat@chevalsante.org
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés