Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

115 megtekintés

Cheval Relax

Megalkotásának középpontjába a versenylovakat helyeztük. Az állandó edzések, versenyek, szállítás, idegen helyen való tartózkodás stresszhelyzetet teremt lovaink számára. A szokások megtartása mellett Cheval Relax kiegészítésével támogathatjuk lovaink idegrendszerét, kiegyensúlyozottságát.

Kevés figyelmet fordítunk lovaink magnézium ellátására és annak jelentős szerepére szervezetükben. Oxigén, levegő, víz és általános takarmány mellett az egyik legfontosabb elem lehet a magnézium egészségük megőrzésének érdekében. Befolyásolja az oxigén szállítását az izomszövetekbe, ezáltal hozzájárul az izomszövetek megfelelő működéséhez és elősegíti a nyugodt és kiegyensúlyozott állapotot.

Vannak lovak, amelyeknél nem szembetűnő a magnézium hiány, míg mások lovagolhatatlanná válnak a „jókedvűségtől” és hiperaktivitástól.

Mindezek mellett enzimeket aktivál a szénhidrátok metabolizmusához és aminosavakat, amelyek pedig a fehérje szintézishez nélkülözhetetlenek. Magnézium mellett triptofánt is tartalmaz. A triptofán egy aminosav, mely a szerotonin („boldogsághormon”) képződéséhez hozzájárul és ingerületátvivőként funkcionál az agyban. B6-vitamint is tartalmaz, ami hatással van az immunrendszer és az idegrendszer normál működésére.

Ezért ha lovaink ezen elemek hiányában szenvednek ijedezőssé és érzékennyé válhatnak. Takarmányuk kiegészítése Cheval Relax termékkel nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá teheti őket.

Etetési javaslat: lovaknak 30-50g/nap = 1-2 kanál/nap, póniknak 15-30g/nap = fél-1 kanál/nap.

18 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Cheval Santé
Eladó e-mail címe:
kapcsolat@chevalsante.org
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-30/3117332
Mutasd
Cím
Magyarország
Komárom-Esztergom
Tata

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés