Kurkuma lovaknak

Kurkuma lovaknak

A kurkuma port a Curcuma Longa növény gyökeréből extrahálják. A kurkuma kurkumint tartalmaz. Fekete borsot adunk a kurkuminhoz. A kurkumin, amelynek erős gyulladáscsökkentő, antioxidáns hatása számos megbetegedésre jelenthet gyógyírt. A kurkuma alkalmazható sebfertőtlenítésre, az ízületek védelmére és a szervezetben végbemenő gyulladásos folyamatok csökkentésére.

Tipp: A kurkumin zsírban oldódik; az optimális felszívódáshoz használja a kurkumin-fekete bors keveréket, lehetőleg egy zsírolaj típusú, például lenmag olajjal kombinálva.

Összetétel kg-ban

Kurkumapor 990 gramm (emberi fokozatú)

Piperine 10 gramm (emberi fokozatú minőség)

Adagolás:

Póni: naponta 1 mérőkanál

Ló: naponta 2 alkalommal 1-1 mérőkanál

1 mérőkanál +/- 7,5 gramm

Használati útmutató:

A PharmaHorse Curcuma keverhető a ló vagy póni napi takarmányával.

Tárolási tanácsok:

A terméket hűvös, száraz helyen, az eredeti csomagolásban, gyermekektől elzárva kell tartani.

Figyelmeztetés:

Ez a termék lovak takarmánykiegészítője. Emberi minőségű alapanyagokat használunk, ami garantálja a magas minőséget. Ennek ellenére, a mérőkanál mérete és az ajánlott adag miatt, a termék címkézése azt javasolja, hogy kizárólag pónira és lóra használja.

Ez a termék nem gyógyszer. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik az egészséges életmódot különféle jól kiegyensúlyozott takarmányozást. Ezért, ha a ló beteg vagy rendellenessége van, fontos, hogy forduljon állatorvoshoz.

cikkszám:PH-100

https://www.dreamlovasbolt.hu/termek/kurkuma-lovaknak/

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés