Nyalósó MINERAL

Kiváló német minőségű takarmány nyalósó tömb szarvasmarhák, lovak, kecskék, juhok és vadállatok számára. Tartalmazza az állatok számára nélkülözhetetlen alapvető nyomelemeket.

Első osztályú összetételű, rendkívül magas nyomelem tartalmú minerál nyalósó haszonállatok és vadállatok számára, mely rendkívül ellenálló a csapadék víznek, ugyan is nem mállik szét a hagyományos természetes sótömbökhöz képest.

A minerál nyalósó nagy nyomáson, vákuum alatt préselt, és a kihelyezéshez a tömb középen lyukkal van ellátva, így az állatok számára kötéllel felfüggesztve, vagy erre a célra kialakított szögletes sótartóra akasztva is kihelyezhető. A sótömb kézi rakodásához pedig műanyag pánttal van átfogva.

Etetését ad libitum célszerű biztosítani a haszonállatok számára.

A nyalósó kiszerelése:

A piros minerál nyalósó 10 kg-os tömbökben, és 96 db-os raklapos mennyiségben vásárolható. Raklapos nyalósó rendelés esetén 96 db-ra módosítjuk a rendeléseket. A webáruház automatikusan kiszámolja kiszállítás díját, ami az ország teljes területére egységes!


A 480 kg egy raklapon két sor magasan elhelyezett nyalósó tömb.

Nyalósó minősítése

A minerál nyalósóink összetételének és gyártási minőségüknek köszönhetően biogazdálkodásban is használhatók.


FIGYELEM!

Egy teljes raklap, azaz 96 kocka (960 kg) Minerál nyalósó bruttó ára kiszállítással 132.140 Ft. Magyarországon garantáltan a legkedvezőbb ár!

Nyalósó színe: sötét szürke (korábban piros)

Egy kocka nyalósó súlya: 10 kg

Egy raklap: 96 kocka (960 kg)

Gyártó: Solsel

Nyalósó beltartalma

Nátrium: 38%

Kalcium: 0,5%

Magnézium: 0,1%

Cink: 1.000 mg/kg

Mangán: 1.000 mg/kg

Vas: 200 mg/kg

Jód: 100  mg/kg

Szelén: 20 mg/kg


Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés