Ördög karom

Ördög karom

Az Ördög karom (latin neve: Harpagophytum Procumbens) eredetileg Dél-Afrikából származik, és a nevét a növény karom formájából kapja. A növény gyökereit szárítják és őrlik.

Az ördög karom 100% tiszta (emberi fokozat)

Tisztaság:

A PharmaHorse Devil’s Claw gyökér 100% -ban hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A cukrokat nem mindig sorolják fel cukorként. A szokásos cukrok és édesítőszerek az étrend-kiegészítőkben az almaaromák, a dextróz, a szacharóz és a szőlőcukor. A PharmaHorse nem használ cukort vagy édesítőszert, ezért különbözik a többi szállítótól. Termékeink nem tartalmaznak más töltőanyagokat vagy ízesítőket.

Nagyon erős gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása van.
Az egészséges porcok és ízületek kiegészítő takarmánnyal történő karbantartására készült. Segít a hajlékonyságot és a könnyed mozgást fenntartani.

Nagyon jó hatása van az ínak és szalagok, ízületek és a környező szövetek gyulladásos megbetegedéseire.

Adagolás:

Póni: 2 mérőkanál naponta

Ló: 4 mérőkanál naponta

1 mérőkanál körülbelül 4 gramm.

Használati útmutató:

Kombinálhatja a PharmaHorse Devil’s Claw-ot a ló vagy póni napi étrendjével.

Tárolási javaslat:

A terméket hűvös, száraz helyen, az eredeti csomagolásban, gyermekektől elzárva kell tartani. 

Figyelmeztetés:

Ez a termék lovak takarmánykiegészítője. Emberi minőségű alapanyagokat használunk, ami garantálja a magas minőséget. Ennek ellenére, a mérőkanál mérete és az ajánlott adag miatt, a termék címkézése azt javasolja, hogy kizárólag pónira és lóra használja.

Ez a termék nem gyógyszer. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik az egészséges életmódot különféle jól kiegyensúlyozott takarmányozást. Ezért, ha a ló beteg vagy rendellenessége van, fontos, hogy forduljon állatorvoshoz. 

cikkszám:PH-107

https://www.dreamlovasbolt.hu/termek/ordog-karom/

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés