Salvana Kompakt Müsli Youngster ásványi anyagokkal csikóknak és vemhes kancáknak

 • Jelleg: csikó
 • Kiszerelés: 10,1 - 20 kg
 • Típus: lótáp, müzli
 • Csikóknak és kancáknak kifejlesztett abrakkiegészítő magas fehérje, vitamin, ásványi anyag és élő élesztő tartalommal.

  A Salvana Kompakt Müsli

  Különböző korú csikók fejlődését segítő abrakkiegészítő. Használata ajánlott a kanca vemhességének utolsó harmadától, a szoptatáson át a csikó két éves koráig. Segíti a kanca vemhességét, a szoptató kanca tejtermelődését és nem utolsó sorban a csikó egészséges erőnlétét!

  „2 az 1”-ben egyesíti a müzli takarmányt és az ásványianyag kiegészítőt kíváló dietetikai hatásának köszönhetően.

  Tartalmazza az összes nyomelemet és B komplex vitaminokat, továbbá élő élesztőt, növekedést segítő vitaminokat és ásványianyagokat.

  Használata mellett további ásványi anyag és vitamin kiegészítés nem szükséges.

  Sárgarépa pehely és feltárt lenmag tartalma hozzájárul a csillogó szőrzet kialakításához, valamint a müzlit kimondottan ízletessé teszi.

  A legfontosabb aminosavak elősegítik az izomzat fejlődését, teherbíró működését.

  Energiatartalmának emelése értékes olajokkal és Omega-3 zsírsavakkal biztosított, amely hozzájárul a teljes pormentességhez is.

  Teljes értékű müzli 10 % ásványianyag tartalommal

  Emésztőrendszeri hatásai

  Könnyen emészthető fehérjét és különféle feltárt gabonapelyheket tartalmaz, melyek nem nehezítik meg a tápanyagfelvételt az általános takarmányokkal ellentétben.

  Pehely szerkezete, valamint rostban gazdag összetétele erős és folyamatos rágásra készteti az állatot, ezzel biztosítva az emésztőrendszer megfelelő működését.

  Az élő élesztő segít helyreállítani az esetlegesen sérült bélflórát és a továbbiakban is fenntartja az egészséges bélrendszert.

  Alkalmazása

  A napi abrakadag kiegészítéseként használja.

  Adagolása mindig függ a csikó korától és súlyától, illetve tenyészkancák esetén az etetett alaptakarmányok minőségétől.

  Póni és kisméretű ló esetén az adagolást csökkenteni kell.

  Az ajánlási adagok megközelítő értékűek, a biztosan megfelelő mennyiségért egyeztessen kollágáinkkal vagy az állat orvosával.

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
  Kinyit
  Hiba bejelentés