Valeriána gyökér

Valeriána gyökér

Valerian gyökér (latin neve: Valeriana officinalis) egy növény, amely Európában és Ázsiában növekszik. A PharmaHorse valerian gyökér kizárólag a valerian növény szárított gyökéréből áll.

Valerian gyökér 100% tisztaságú (emberi fokozatú)

Idegesség, nyugtalanság kezelésére alkalmas, nyugtató görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású.

Tisztaság

A PharmaHorse valerian gyökér 100% -ban hozzáadott cukrot tartalmaz. A cukrokat nem mindig sorolják fel cukorként. A szokásos cukrok és édesítőszerek az étrend-kiegészítőkben az almaaromák, a dextróz, a szacharóz és a szőlőcukor. A PharmaHorse nem használ cukort vagy édesítőszert, ezért különbözik a többi szállítótól. Termékeink nem tartalmaznak más töltőanyagokat vagy ízesítőket.

Adagolás:

Póni: 1 mérőkanál naponta egyszer

Ló: 2 mérőkanál naponta két részre osztva

1 mérőkanál körülbelül 7 gramm.

Használati útmutató:

Kombinálhatja a PharmaHorse valerian gyökérét a ló vagy póni napi étrendjével.

Tárolási javaslat:

A terméket hűvös, száraz helyen, az eredeti csomagolásban, gyermekektől elzárva kell tartani.

Figyelmeztetés:

Ez a termék lovak takarmánykiegészítője. Emberi minőségű alapanyagokat használunk, ami garantálja a magas minőséget. Ennek ellenére, a mérőkanál mérete és az ajánlott adag miatt, a termék címkézése azt javasolja, hogy kizárólag pónira és lóra használja.

Ez a termék nem gyógyszer, és nincs gyógyhatása. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik az egészséges életmódot különféle jól kiegyensúlyozott ételekkel. Ezért, ha a ló beteg vagy orvosi rendellenessége van, fontos, hogy forduljon állatorvoshoz.

cikkszám:PH-106

https://www.dreamlovasbolt.hu/termek/valeriana-gyoker/

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés