Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

889 megtekintés

Villanypásztor kerítés komplett szett riasztóval.

A szett használható villanypásztor kerítésként vagy akár tanya, farm, egyéb terület védelmére is. A szett más kerítés hosszra is bővíthető pl: 300-400 m vagy akár hosszabbra is.  A szett házilag is könnyen telepíthető  vagy akár a telepítés is megoldható.

A riasztóról !

A villanypásztor GSM riasztó, egyszéles körű, mindenre kiterjedő, gyorsan és könnyen üzembe helyezhető megoldásaz elektromos karámok, villanypásztor kerítések, elektromos biztonsági, elektromosvagyonvédelmi kerítések  hibáinak,védelmi funkcióinak  kijelzésére, akezelők által küldött vezérlő  utasításokfogadására és azok biztonságos végrehajtására, helyi és távoli kezelésére,ellenőrzésére. Beállíthatja a nagyfeszültségű riasztó modul érzékenységi-riasztásiszintjét a dús növényzetű területen használatos elektromos kerítésekhez anövényzeten kialakult kisebb  feszültségáthúzásokból adódó jelzések tompítására. A riasztónak létezik hálózatos 140 és 260Volt között stabilan használható vagy 12 Volt akkumulátoros, napelemesáramellátású rendszerekre kialakított változata, amelyek képesek működni (többnapig is) a külső tápellátás kimaradása (230 V vagy 12 Volt) esetén is, belső töltésifunkciókkal rendelkező akkumulátoros tápegységének köszönhetően. A riasztók tökéletesenstabilizálják  a rákapcsolt villanypásztorkészülékek kimenő impulzusait a megfelelő működés érdekében. A riasztó 12 Volt külsőüzemi akkumulátoros  változata  hosszabb ideig képes működtetni egy villanypásztorkészüléket (mint az önmagában tenné) egészen az akkumulátor maximálisanlemeríthető  állapotáig.  Ariasztó a be és kimenetek funkcióinak aktiválásától függően az alábbi hibákat éseseményeket képes jelezni, akusztikus és vizuális módon, valamintképes továbbítani mobiltelefonra a legfontosabb információkat ingyenes hívás ésolyan SMS üzenetek formájában amely tartalma konkrétan megnevezi a riasztástkiváltó okot.

Karám huzal szakadását, karámvezetéken történő feszültség áthúzásokat, vezeték érintését, részleges vagyteljes zárlatokat, lehetséges a villanypásztor készülék meghibásodásánakkijelzése. Jelzi a tápfeszültség, hálózati áram kimaradását a riasztó belső vagykülső akkumulátorának hibáit. Külső 12 Volt akkumulátoros/napelemesrendszereknél az akkumulátor lemerülési folyamatát, méri az akkumulátor kapocsfeszültséget amit mobiltelefonon bármikor lekérdezhet és vissza is ellenőrizhet. A riasztó azonnal késlekedés nélküljelzi a bemeneteire kapcsolt külső érzékelők jelzéseit, például:  ütés, dőlés, mozgás szenzor, doboz ajtó vagykülső kapuk nyitás érékelőinek hiba jeleit azok kábeleinek átvágását szakadását.(lopás riasztás)

Egyébfunkciók.

A riasztó kényelmi funkciók éshasználati megoldások igénye szerint aktiválható, be és kikapcsolható, kulcsoskapcsolóval, távkapcsolóval, számkódos billentyűzettel, mobiltelefonrólingyenes hívással. A rákapcsolt külső érzékelők kikapcsolhatóak, pl a kerítésnappali üzemmód esetére amikor a kapunyitás érzékelők riasztás jelzésére nincsszükség de a nagyfeszültségű védelemnek működnie kell.  A riasztó kapcsolható már meglévő riasztórendszerhez vagy akár távfelügyeletes központokhoz is. A riasztóhoz kapcsolhatóolyan rádiós pl: kapu nyitás érzékelő amely nyílt terepen akár több száz méteráthidalására is képes, speciális eleme akár 2-3 évig is képes azt működtetni.                                                                                                                

A riasztóhoz kapcsolható kiegészítőelektronikák segítségével akár több külön álló elektromos kerítés-karámegyenkénti vagy egy nagyobb terület oldalankénti riasztás funkcióinak kijelzéseis megoldható akár egy vagy több mobiltelefonra.           

350 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Villanypásztor Riasztó
Eladó e-mail címe:
elektromoskeritesek@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/5333030
Mutasd
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés