Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

1598 megtekintés

Villanypásztor riasztó-lovas karámokhoz is mikroprocesszor vezérléssel.

  • Márka:

Lovas farmok, haszon és hobbi állattartó telepek, agrárgazdaságok, tanyák, udvarok akár több hektáros területeinek SPECIÁLIS VÉDELMI ÉS RIASZTÓ RENDSZEREINEK kiépítése.

A villanypásztor GSM riasztó, egyszéles körű, mindenre kiterjedő, gyorsan és könnyen üzembe helyezhető megoldásaz elektromos karámok, villanypásztor kerítések, elektromos biztonsági, elektromosvagyonvédelmi kerítések  hibáinak,védelmi funkcióinak  kijelzésére, akezelők által küldött vezérlő  utasításokfogadására és azok biztonságos végrehajtására, helyi és távoli kezelésére,ellenőrzésére. Beállíthatja a nagyfeszültségű riasztó modul érzékenységi-riasztásiszintjét a dús növényzetű területen használatos elektromos kerítésekhez anövényzeten kialakult kisebb  feszültségáthúzásokból adódó jelzések tompítására. A riasztónak létezik hálózatos 140 és 260Volt között stabilan használható vagy 12 Volt akkumulátoros, napelemesáramellátású rendszerekre kialakított változata, amelyek képesek működni (többnapig is) a külső tápellátás kimaradása (230 V vagy 12 Volt) esetén is, belső töltésifunkciókkal rendelkező akkumulátoros tápegységének köszönhetően. A riasztók tökéletesenstabilizálják  a rákapcsolt villanypásztorkészülékek kimenő impulzusait a megfelelő működés érdekében. A riasztó 12 Volt külsőüzemi akkumulátoros  változata  hosszabb ideig képes működtetni egy villanypásztorkészüléket (mint az önmagában tenné) egészen az akkumulátor maximálisanlemeríthető  állapotáig.      

, akusztikus és vizuális módon, valamintképes továbbítani mobiltelefonra a legfontosabb információkat ingyenes hívás ésolyan SMS üzenetek formájában amely tartalma konkrétan megnevezi a riasztástkiváltó okot.

Karám huzal szakadását, karámvezetéken történő feszültség áthúzásokat, vezeték érintését, részleges vagyteljes zárlatokat, lehetséges a villanypásztor készülék meghibásodásánakkijelzése.

Jelzi a tápfeszültség, hálózatiáram kimaradását a riasztó belső vagy külső akkumulátorának hibáit. Külső 12Volt akkumulátoros/napelemes rendszereknél az akkumulátor lemerülési folyamatát,méri az akkumulátor kapocs feszültséget amit mobiltelefonon bármikorlekérdezhet és vissza is ellenőrizhet.  Ariasztó azonnal késlekedés nélkül jelzi a bemeneteire kapcsolt külső érzékelőkjelzéseit, például:  ütés, dőlés, mozgásszenzor, doboz ajtó vagy külső kapuk nyitás érékelőinek hiba jeleit azokkábeleinek átvágását szakadását. (lopás riasztás)

Egyébfunkciók.

A riasztó kényelmi funkciók éshasználati megoldások igénye szerint aktiválható, be és kikapcsolható, kulcsoskapcsolóval, távkapcsolóval, számkódos billentyűzettel, mobiltelefonrólingyenes hívással. A rákapcsolt külső érzékelők kikapcsolhatóak, pl a kerítésnappali üzemmód esetére amikor a kapunyitás érzékelők riasztás jelzésére nincsszükség de a nagyfeszültségű védelemnek működnie kell.  A riasztó kapcsolható már meglévő riasztórendszerhez vagy akár távfelügyeletes központokhoz is. A riasztóhoz kapcsolhatóolyan rádiós pl: kapu nyitás érzékelő amely nyílt terepen akár több száz méteráthidalására is képes, speciális eleme akár 2-3 évig is képes azt működtetni.

Extrafunkciók

Ariasztóhoz kapcsolható kiegészítő elektronikák segítségével akár több különálló elektromos kerítés-karám egyenkénti vagy egy nagyobb terület oldalankéntiriasztás funkcióinak kijelzése is megoldható akár egy vagy többmobiltelefonra.          

 


145 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Villanypásztor Riasztó
Eladó e-mail címe:
elektromoskeritesek@gmail.com
Mutasd
Eladó telefonszáma:
+36-20/5333030
Mutasd
Cím
Magyarország
Csongrád
Szentes

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés