Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

1041 megtekintés

Villanypásztor riasztó szett kétzónás GSM riasztóval, dupla transzformátoros prémium kategóriás vill

  • Márka:

Villanypásztor GSM riasztó kétzónás szett, duplatranszformátorral szerelt (kettő az egyben) prémium kategóriásvillanypásztorral, komplett fémdobozba szerelve szabotázsvédelemmel. Használhatókét egymástól független riasztás védelemmel működő elektromos biztonságikerítésekhez (2 x 1-1,5 hektár területhez) és mobil villanypásztor kerítésekhez(2 x 4-5 km karámhoz) egyaránt, vagy a kettő kombinációjához egyszerű és gyors üzembehelyezéssel.

 

A kétzónás GSM riasztó minden olyan hibát képes jelezni,ami az elektromos kerítéseknél keletkezhet. Információk részben vizuálisan is kijelzésrekerülnek a modulokon található ledeken. Riasztás mobiltelefonra, ingyenes hívásformájában és riasztás SMS üzenetben, az üzenet tartalma konkrétan megnevezi ariasztás kiváltás okát, a külső érzékelők riasztás jelzését is. Riasztás hangfényjelzéssel csatlakozás előkészítéssel, a riasztó indíthat külső intelligenshang és Led fényjelzőt, valamint bekapcsolás állapotjelző Led világítást. Az állatokzavarása esetén a sziréna kikapcsolható vagy működési ideje korlátozható.

A szett 40 m dupla szigetelésű nagyfeszültségű kábellelszerelve a 2 db villanypásztor trafó kimenet + 2 db karámriasztó bemenet +földelés bekötésére.    

A szett átkapcsolható 230 V-hálózatos és 12V akkumulátoros-napelemesüzemre, egyszerűen egy csatlakozó áthelyezésével.   

 

Villanypásztor adatai:

 

Megfelel az EN 60335-2-76 európai szabvány, elektromoskerítés energia ellátók speciális követelményeire vonatkozó előírásainak.

 

A dupla transzformátoros villanypásztor mikroprocesszor általvezérelt, önszabályzó és többszörösen galvanikusan leválasztott elektronikával szereltbiztonságos készülék, hő megfutás ellen védett és a külső behatásoktólfüggetlenül, rendkívül stabilan tartja a kimenő impulzus feszültség értékét ésannak alakját, valamint a kimenő energia nagyságát.

 

Kimenő feszültség: 2x10.000 Volt

Tárolt energia: 2x7 Joule  

Kimenő energia: 500 Ohm standard terhelésen 2x4,5 Joule   

Kimenő feszültség: 500 Ohm standard terhelésnél 2x 7.000Volt   

Használható tápfeszültség: DC 10,8 V és 15 V között  

A készülék ki és bekapcsolása az indítására és leállításáraszolgáló elektronikus kontaktussal történik  ( nincs mechanikus ki és bekapcsoló!)

A készülék víz és páramentes helyen használható vagy zárhatómegfelelő IP védettséggel rendelkező dobozba, szekrénybe szerelhető        

 

A kétzónás villanypásztor GSMriasztó szolgáltatásai:

 

Használható: 15.000 Volt bemenő impulzus feszültségig.

Tápfeszültség: DC 12 Volt

A riasztó belső akkumulátorral szerelt, több napig képesműködtetni a riasztót a külső üzemi akkumulátor teljes lemerülése esetén vagy ahálózati áram kimaradása után is.   

A riasztó figyelmeztet a külső üzemi akkumulátor merüléseés lemerülése esetén is, méri az akkumulátor aktuális kapocs feszültségét, amita felhasználó bármikor lekérdezhet. A riasztó érzékeli az üzemi akkumulátor lekapcsolását(lopását) vagy a hálózati áram hiányát és azt azonnal jelzi a felhasználónak.   

Érzékenység állítás lehetősége zónánként. A felhasználó ariasztóba érkező nagyfeszültségű impulzus nagyságához képest, folyamatos szabályzássalbeállíthatja azt a  riasztási szintet ( impulzuscsökkenés értékét) amikor az elektronikának riasztást kell generálnia.

Impulzus kimaradás időtartamának, riasztás késleltetés beállításazónánként. A felhasználó meghatározhatja azt az időtartamot ( másodpercben)amikor is a riasztóba érkező, riasztási szint alatti értékű impulzus folyamatosanhány másodpercig kell kimaradnia, hogy az elektronika riasztást generáljon,lehetséges egy, három vagy hat másodperces késleltetés beállítása.

A rendszernek létezik egyzónás változata is amihasználható biztonsági kerítéshez (1-1,5 hektár területhez) és mobil villanypásztorkerítéshez (4-5 km karámhoz) egyaránt, azok  komplett vezérlésére, riasztás védelmére.

 

0620/533-3030  info@elektromoskeritesek.hu

 

420 000 Ft

Eladó adatai

Eladó neve: Villanypásztor Riasztó
Eladó e-mail címe:
elektromoskeritesek@gmail.com
Mutasd
Cím
Magyarország
Csongrád
Szentes

Nagy térkép
Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés