Termék mentése Üzenet
Jelentem

Hibás hirdetés jelentése


×

Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned

732 megtekintés

Villanypásztor GSM riasztó prémium kategóriás villanypásztorral.

 • Márka:
 • Állapot: Új
 • Kialakítás: hordozható
 • Típus: készülék
 • Villanypásztor GSM riasztó szett prémium kategóriásvillanypásztorral, komplett fémdobozba szerelve szabotázsvédelemmel. Használhatóelektromos biztonsági kerítésekhez (1-1,5 hektár területhez) és mobilvillanypásztor kerítésekhez ( 4-5 km karámhoz) egyaránt, egyszerű és gyorsüzembe helyezéssel.

   

  A GSM riasztó minden olyan hibát képes jelezni, ami azelektromos kerítéseknél keletkezhet.

  Információk részben vizuálisan is kijelzésre kerülnek amodulokon található ledeken. 

  Riasztás mobiltelefonra, ingyenes hívás formájában ésriasztás SMS üzenetben, az üzenet tartalma konkrétan megnevezi a riasztáskiváltás okát, a külső érzékelők riasztás jelzését is.

  Riasztás hang fényjelzéssel csatlakozás előkészítéssel, ariasztó indíthat külső intelligens hang és led fényjelzőt, valamint bekapcsolásállapotjelző led világítást. Az állatok zavarása esetén a sziréna kikapcsolhatóvagy működési ideje korlátozható.

  A szett 20 m dupla szigetelésű nagyfeszültségű kábellelszerelve a villanypásztor kimenet + karámriasztó bemenet + földelés bekötésére.    

  A szett átkapcsolható 230 V-hálózatos és 12V akkumulátoros-napelemesüzemre, egyszerűen egy csatlakozó áthelyezésével.   

   

  Villanypásztor adatai:

   

  Megfelel az EN 60335-2-76 európai szabvány, elektromoskerítés energia ellátók speciális követelményeire vonatkozó előírásainak.

   

  A villanypásztor mikroprocesszor által vezérelt,önszabályzó és többszörösen galvanikusan leválasztott elektronikával szereltbiztonságos készülék, hő megfutás ellen védett és a külső behatásoktólfüggetlenül, rendkívül stabilan tartja a kimenő impulzus feszültség értékét ésannak alakját, valamint a kimenő energia nagyságát.

   

  Kimenő feszültség: 10.000 Volt

  Tárolt energia: 7 Joule 

  Kimenő energia: 500 Ohm standard terhelésen 4,5Joule  

  Kimenő feszültség: 500 Ohm standard terhelésnél 7.000Volt  

  Használható tápfeszültség: DC 10,8 V és 15 V között 

  A készülék ki és bekapcsolása az indítására ésleállítására szolgáló elektronikus kontaktussal történik  ( nincs mechanikus ki és bekapcsoló!)

  A készülék víz és páramentes helyen használható vagy zárhatómegfelelő IP védettséggel rendelkező dobozba, szekrénybe szerelhető        

   

  A villanypásztor GSMriasztó szolgáltatásai:

   

  Használható: 15.000 Volt bemenő impulzus feszültségig.

  Tápfeszültség: DC 12 Volt

  A riasztó belső akkumulátorral szerelt, több napig képesműködtetni a riasztót a külső üzemi akkumulátor teljes lemerülése esetén vagy ahálózati áram kimaradása után is.   

  A riasztó figyelmeztet a külső üzemi akkumulátor merüléseés lemerülése esetén is, méri az akkumulátor aktuális kapocs feszültségét, amita felhasználó bármikor lekérdezhet. A riasztó érzékeli az üzemi akkumulátorlekapcsolását (lopását) vagy a hálózati áram hiányát és azt azonnal jelzi a felhasználónak.  

  Érzékenység állítás lehetősége. A felhasználó a riasztóbaérkező nagyfeszültségű impulzus nagyságához képest, folyamatos szabályzássalbeállíthatja azt a  riasztási szintet (impulzus csökkenés értékét) amikor az elektronikának riasztást kell generálnia.

  Impulzus kimaradás időtartamának, riasztás késleltetés beállítása.A felhasználó meghatározhatja azt az időtartamot ( másodpercben) amikor is ariasztóba érkező, riasztási szint alatti értékű impulzus folyamatosan hánymásodpercig kell kimaradnia, hogy az elektronika riasztást generáljon,lehetséges egy, három vagy hat másodperces késleltetés beállítása.

  A rendszernek létezik dupla transzformátoros, kétzónásváltozata is ami két egymástól függetlenül működő  elektromos biztonsági kerítéshez (2x1-1,5hektár területhez) és mobil villanypásztor kerítésekhez (2 x 4-5 km karámhoz)egyaránt használható, azok  komplettvezérlésére, riasztás védelmére.

   

      

   

   

   

   

  Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
  Kinyit
  Hiba bejelentés