Biotin Forte

  • Márka:

A Biotin Forte a német Waldhausen cég terméke Patára / szőrzetre - értékes biotin és cink
Kiegyenlíti a takarmányozás során esetlegesen keletkező biotin hiányt. Igen hatásos, kétszeres (biotin és cink) formula.
Tartalmaz : 2.000.000 mcg biotin (biotin-készítmény) és 5.000 mg cink (cinkszulfát) Pellet, 1 kg kiszerelés Napi adagolás: 10 gramm
A Waldhausen neve miért garancia a klasszikus ’’német minőségre’’? Miért választhatunk nyugodtan termékeik közül a lovunk számára bármit? A választ a következő rövid összefoglalóban nyilatkozta a cég:
Magas minőségű termékpalettánk tartalmaz : különösen magas minőségű ló -és bőrápoló termékeket és takarmánykiegészítőket. Fejlett és tesztelt termékek amik az évek során már bizonyítottak. Termékeink a természet a tudomány és a technika legújabb fejlesztéseinek hatására készülnek.
Az ápoló ill. takarmánykiegészítő termékeink csak és kizárólag a mi felkérésünkre, szigorú minőségi feltételek mellett, magasan kvalifikált gyártók által készülnek. Termékeink immáron megvetették lábukat a különböző lovas ágazatokban, amit : Világ -és Európa bajnokokkal, olimpiai bajnokokkal - sport és hobbilovasokkal való rendkívül sikeres együtt működésünk is hűen tükröz.
Tapasztalatunk és nevünk magas minőséget és színvonalat garantál Önnek

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés