Nyalósó NATÚR

Haszonállatok és vadállatok természetes só szükségletének kielégítéséhez szükséges natúr nyalósó tömb, mely természetes, bányászott formájában tartalmaz nagy tisztaságú, kiváló minőségű sót.

Minőségi német nyalósó termék haszonállatok és vadállatok számára. A nyalósó a legmagasabb minősítéssel rendelkezik, így biogazdálkodásokban is használatható. Nem tartalmaz a natúr kősók esetén előforduló élettani szempontból káros összetevőket és nehézfémeket.


Magas nyomáson préselt 10 kg-os kocka alakú tömbök formájában vásárolható meg, ami könnyű kezelést és biztonságos szállítás tesz lehetővé. A nyalósó középen lyukkal van ellátva, így erre a célra kialakított nyalósó tartóban vagy rúdra akasztva is kihelyezhető az állatok számára.

A biztonságos kézi rakodás elősegítéséből minden sótömb műanyag pánttal van átfogva és háromféle összetételben kapható.

Natúr nyalósó árak:

Mennyiségtől függően háromféle kedvezményes áron vásárolható a natúr nyalósó.

a nyalósó 1 és 9 db között bruttó 1090 Ft/db áron

a nyalósó 10 ég 47 db között bruttó 990 Ft/db áron

a nyalósó 48 db felett bruttó 890 Ft/db áron vásárolható meg

Natúr nyalósó kiszerelése:

A nyalósó 10 kg-os tömbökben, és 960 kg-os raklapos mennyiségben vásárolható. . Raklapos nyalósó rendelés esetén 96 dbg-ra módosítjuk a rendeléseket. A webáruház automatikusan kiszámolja kiszállítás díját, ami az ország teljes területére egységes!

 

A 48 db egy raklapon két sor magasan elhelyezett nyalósó tömb. A nyalósó minőségének köszönhetően biogazdálkodásban is használható.

Mások ezt nézték még
Kiválasztott termékek:
    Kinyit
    Hiba bejelentés